De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

ACT Schiedam meldt incidenten met meszwaaiers in Parijs en Coevorden

Ook Voedselbank blij met Roparun

Ook Voedselbank blij met Roparun

SCHIEDAM - Afgelopen weekend heeft de Roparun plaatsgevonden, de bekende estafetteloop en -fietstocht vanuit Parijs, Hamburg en sinds dit jaar ook Almelo, die in Rotterdam eindigt. De Stichting Roparun is niet alleen in Schiedam gevestigd, maar binnen onze gemeentegrenzen vinden verschillende activiteiten plaats om dit grootscheepse evenement voor het goede doel in goede banen te leiden. 

De Stichting Roparun is gevestigd aan de Jan van Galenstraat 40 in Schiedam, op het Bedrijventerrein Vijfsluizen. Heel veel bedrijven op dit bedrijventerrein verlenen hun medewerking aan de organisatie. Op bedrijvengebied Vijfsluizen parkeren de voertuigen. De deelnemers die in Rotterdam aan de Binnenrotte zijn gefinisht, komen met de metro van de Blaak naar Vijfsluizen.

Ook is er het ACT gevestigd, het Activiteiten Coördinatie Team, van waaruit o.m. de motorrijders en het calamiteitenteam worden aangestuurd. Vermeldenswaardige incidenten waren een man die in Parijs met een mes liep te zwaaien als ook een man die in Coevorden met een mes liep te zwaaien. De politie in Parijs respectievelijk Coevorden heeft de incidenten opgelost, zo werd gemeld. 

Marja Docter, voorzitter van de Voedselbank Schiedam, was met andere vrijwilligers van de Voedselbank aanwezig om overgebleven voedsel en drank in te zamelen.

Jan Willem de Boer maakte een reportage en sprak met o.a. organisator Thom van der Boon. Je kunt de reportage zien onder deze link.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het sport- en evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker