De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Pand dicht wegens 2,4 kilo amfetamine

Pand dicht wegens 2,4 kilo amfetamine

SCHIEDAM - Een controle van een bedrijfspand aan de Calandstraat in de 's-Gravelandsepolder in Schiedam heeft geleid tot de vondst van 2,4 kilo amfetamine, een mes, een honkbalknuppel en een balletjespistool. Alles is in beslag genomen en de huurder van het pand is aangehouden.

Het onderzoek dat samen met de gemeente Schiedam is uitgevoerd, is gedaan naar aanleiding van verschillende signalen. De politie trof naast de amfetamine ook omstandigheden die erop duiden dat in het pand voorbereidingshandelingen zijn gedaan voor de productie van softdrugs.

Het pand is door de burgemeester met spoed gesloten in het kader van de openbare orde, vanwege het vermoeden van georganiseerde criminaliteit en de daarbij horende gevaren. De huurder is gisteren voorgeleid aan de rechter-commissaris.

"De politie en de gemeente werken vaker samen in de strijd tegen ondermijnende criminaliteit. Dat doen we samen zodat we meteen kunnen handelen bij eventuele misstanden, net als in dit onderzoek door drugs in beslag te nemen, een pand te sluiten en een verdachte aan te houden. Op deze manier krijgen we zicht op de criminele activiteiten die achter de gevels verborgen zijn", aldus de politie.

Bron foto's: politie 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: