De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Landelijk 2544 nieuwe coronabesmettingen, en voor Schiedam:

Piek van 37 nieuwe coronabesmettingen

Piek van 37 nieuwe coronabesmettingen

SCHIEDAM - Opnieuw is het aantal nieuwe coronabesmettingen opgelopen. Het RIVM meldt vandaag voor heel Nederland 2544 vastgestelde besmettingen tegen 2357 gisteren. Voor Schiedam werd vandaag een recordaantal van 37 vastgestelde besmettingen gemeld tegenover gisteren 14. Ook in Vlaardingen is het aantal van 17 dat vandaag door het RIVM gemeld wordt veel hoger dan het aantal van 9 dat gisteren werd doorgegeven.

In totaal ligt landelijk het aantal besmettingen nu boven de 103 duizend (waarvan Schiedam 781 en Vlaardingen 653).

Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten dat voor heel Nederland vandaag wordt gemeld is 25 (gisteren 32). Voor Schiedam en voor Vlaardingen worden vandaag geen ziekenhuisopnames gemeld. 

Het aantal corona-overledenen dat voor Nederland wordt gemeld is fors, namelijk vandaag 16 tegen gisteren 5.

Lees ook:
Nu meer dan 100.000 coronabesmettingen ()
Twee patiënten op de IC ()

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker