De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Man vermist in Schiedam

Politie zoekt man (40); niet benaderen

Politie zoekt man (40); niet benaderen

SCHIEDAM - De politie is op zoek naar een man van circa veertig jaar, ongeveer 175 centimeter lengte. De man is vermist. De politie vraagt om tips. Benader de man niet zelf, zo is het advies van de politie. 

De politie heeft zojuist (kwart voor drie vanmiddag) via een Burgernet-bericht laten weten op zoek te zijn naar een man, leeftijd veertig jaar, één meter 75 lang, licht getinte huid, zwart haar, heeft een klein zwart hoedje op, draagt een zwart t-shirt met rood/witte diamantjes.

Benader de man niet zelf als je hem ziet, maar bel de politie. Tips? Bel dan met 112 

Nadere bijzonderheden als waar hij in Schiedam voor het laatst gezien, zijn nog niet gegeven door de politie.

Update:
Om kwart over vier vanmiddag is er opnieuw een Burgernet-bericht uitgegaan. "De man die werd vermist omgeving Schiedam is nog niet terecht. Heeft u informatie belt u dan met 0900-8844 of bij spoed 112." 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker