De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Politiehelikopter boven obs De Taaltuin

Politiehelikopter boven obs De Taaltuin

SCHIEDAM - Vannacht berichtte de politie dat uitgerukt was naar Schiedam Nieuwland voor een melding van een inbraak bij de basisschool De Taaltuin aan de Thorbeckesingel. Bewoners van Nieuwland hebben in de nachtelijke uren mogelijk de politiehelikopter boven hun wijk gehoord. Het bleek uiteindelijk loos alarm.

Wijkagent voor Schiedam Nieuwland-Noord Izak van der Vliet meldde vannacht aan het einde van zijn dienst: "Op de valreep nog een melding inbraak heterdaad obs de Taaltuin. We hebben het pand en de omgeving snel met meerdere collega's dichtgezet. De heli vloog ook mee. Het alarm bleek uiteindelijk loos." De wijkagent was op het naastgelegen dak geklommen en maakte een filmpje dat op twitter te zien is. 

Foto: fragment uit video door Izak van der Vliet, Politie Schiedam

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker