De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Getuigenoproep

Ruziemakende bestuurders op A4

Ruziemakende bestuurders op A4

SCHIEDAM - Gisteren in de vroege ochtend heeft er op de A4 richting Benelux een verkeersruzie plaatsgevonden tussen de bestuurders van een Mercedes en een Fiat. De politie heeft een getuigenoproep geplaatst.

"In verband met een verkeersruzie op donderdag 9 mei omstreeks 06.20 uur, op de A4 (htmp 21.7) richting Benelux, zijn wij op zoek naar getuigen. De betrokken voertuigen zijn een donkerblauwe Mercedes en een grijze Fiat Punto. Iets gehoord of gezien? Graag bellen met 0900-8844", zo verzoekt de politie Schiedam. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het handhavings- en politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker