De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In heel het land 7791 positieve coronatesten en 74 ziekenhuisopnames

Schiedam 48 positieve testen, 1 opname

Schiedam 48 positieve testen, 1 opname

SCHIEDAM - Opnieuw is er sprake van een aanzienlijke toename in het aantal gemelde positieve coranatesten. Vandaag meldt het RIVM voor het land 7791 positieve testen tegen gisteren 7287. Voor Schiedam worden vandaag 48 positieve testen gemeld en dat is minder dan de piek van gisteren (60) en eergisteren (60). 

Ook Vlaardingen doet het met de 47 positieve testen die vandaag gemeld worden door het RIVM iets beter dan gisteren (54) en eergisteren (51). 

Het aantal ziekenhuisopnames voor heel Nederland is vandaag 74 en dat is evenveel als gisteren. In Schiedam wordt door het RIVM vandaag een nieuwe ziekenhuisopname van een coronapatiënt gemeld (evenals gisteren). Voor Vlaardingen wordt vandaag en werd gisteren geen nieuwe ziekenhuisopname gemeld.

Vandaag worden door het RIVM 29 overleden coronapatiënten gemeld (gisteren 32), onder wie geen patiënten in Schiedam en Vlaardingen.

Lees ook:
Schiedam: 60 positief en 1 opname ()
6845 positieve testen, 49 in Schiedam ()
In Schiedam 37, in Vlaardingen 40 ()
5971 positieve testen, 31 in Schiedam ()

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het zorgnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker