De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In VriendenLoterij

Schiedamse Nicolet wint auto

Schiedamse Nicolet wint auto

SCHIEDAM - Een bijzondere verrassing voor Nicolet uit Schiedam. Zij is één van de winnaars van een gloednieuwe auto. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verrasten Nicolet met het goede nieuws.
 
Op uitnodiging van de VriendenLoterij werd Nicolet nietsvermoedend ontvangen bij het Apollo Hotel in Vinkeveen, waar haar samen met andere winnaars van de VriendenLoterij een luxe luncharrangement stond te wachten. Wat Nicolet niet wist, is dat zij naar huis ging met een gloednieuwe Volkswagen Polo. VriendenLoterij-ambassadeurs Irene Moors en Gerard Joling verzorgden de grote onthulling.
 
Nicolet (47) is samen met haar vriendin Jessica naar de uitreiking gekomen. Nicolet vertelt enthousiast: "We vonden de lunch alleen al zo leuk. Toen ik hoorde dat één iemand met de auto naar huis zou gaan maar we allemaal een autosleutel in ons cadeaudoosje vonden, begreep ik er niks meer van. Al snel had ik door dat we allemaal een auto gewonnen hadden. Dit is echt ongelofelijk!" In totaal zijn er in de laatste trekking van de VriendenLoterij 43 auto-winnaars.
 
De uitreiking in Vinkeveen is vanavond bij RTL4 te zien geweest in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars'. Ook is er morgen - maandagochtend - aandacht voor de uitreiking in ‘Koffietijd', dat om 10.00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.
 


 

3 commentaar(en) op artikel "Schiedamse Nicolet wint auto"

Wat leuk voor je, en de andere natuurlijk. Veel mooie kilometers!

Door: Karin Visser Op:

Geweldig Nicolet! Veel Veilig’s kilometers toegewenst!

Door: Ineke de Wit Op:

Lieverd,

van harte gefeliciteerd met deze prachtige prijs. Ik wens jou heel veel veilige kilometers toe.

Dikke 😘

Mark. BGH

Door: Mark van den Bergh Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: