De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Schippers en hun auto's op Hoofdplein

Schippers en hun auto's op Hoofdplein

SCHIEDAM - Schipper Kees van Trigt postte vijf dagen geleden op Twitter deze foto, met hierbij een opmerking gericht aan de gemeente Schiedam. "Hey ⁦Schiedam, als jullie dit bord plaatsen zorg dan ook dat de informatie vindbaar is en de site ook werkt op mobiel." 

Vier dagen later reageerde Ariana namens de gemeente: "Goedemorgen Kees. Ik heb de volgende reactie ontvangen: 'Het bord is inmiddels overbodig, dus we zullen het weghalen'. Bedankt voor je oplettendheid!''. 

De reactie van Kees van Trigt hierop: "Bedankt voor je antwoord. Alleen jammer dat we door de slagbomen nog steeds de auto niet op en af kunnen zetten."

Dat is inderdaad vervelend dat je als je als schipper aan de wal ligt aan het Hoofdplein in Schiedam, je niet even je auto op de wal kunt zetten. Dat beperkt de mobiliteit van de mensen aan boord van een schip. 

Herman Kriek, wijktoezichthouder van de gemeente Schiedam, schept vandaag duidelijkheid met zijn antwoord aan Kees van Trigt. "Auto’s mogen geladen en gelost worden. De toegang is afgesloten met één slagboom. Er staat weliswaar een hek voor, dit kan even opzij en teruggeplaatst worden om een voertuig op of van het Hoofd te verplaatsen. Overig verkeer is niet toegestaan."

Bon foto: Twitter, Kees van Trigt,  @KeesvanTrigt

Lees ook:
Het Hoofdplein onder water ()
Schip ontkomt niet aan Handhaving ()
Sterke verhalen van de Jantjes ()

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker