De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fietser geholpen aan verwondingen en met zijn terugreis

Scooter rijdt door na aanrijding

Scooter rijdt door na aanrijding

SCHIEDAM - Aan het einde van de avonddienst kregen deze agenten een melding “aanrijding letsel”. Ter hoogte van het station bleek een fietser aangereden door een scooterrijder. Naar de doorgereden scooterrijder wordt gezocht. De fietser werd ter plekke aan zijn verwondigen geholpen en vervolgens op weg naar huis geholpen.

Het relaas van de hulpverlenende agenten: "We moesten even zoeken maar uiteindelijk vonden we de man, naast zijn fiets, op de grond. De scooterrijder was (zonder gegevens achter te laten) met de noorderzon vertrokken (alle tips zijn welkom uiteraard). De ambulance keek de man na en gelukkig bleek de letselschade erg mee te vallen. Wat schaafwonden en een tetanusprik.  Samen met de jongen hebben we de fiets nagekeken. De ketting bleek eraf.  De jongen vertelde dat hij naar Rotterdam-Zuid moest. Hij had geen geld voor openbaar vervoer, vandaar de fiets! Alleen had die het zojuist begeven. Handig en hulpverlenend als we zijn, die ketting zat er zo weer op. Tot dat.. tien meter verder zagen we de jongen weer als een dolle trappen op zijn fiets. Wéér die ketting.. We keken elkaar aan en met die ene blik wisten wij voldoende.. Dat kaartje RET, dat was voor onze rekening. Wij zijn dè Politie, wij zijn vàn en vóór iedereen."

Bron foto: Politie Schiedam

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: