De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Start bouw Residence Oranjeburgh

Start bouw Residence Oranjeburgh

SCHIEDAM - Op donderdag 12 december aanstaande houdt Kalliste Woningbouwontwikkeling BV een 'start bouw evenement' voor het nieuwbouwproject ‘Residence Oranjeburgh’ in Schiedam West.

Om dit moment een feestelijk tintje te geven, zal wethouder Fahid Minhas van de gemeente Schiedam voor de kopers en projectpartners de officiële handeling verrichten. Residence Oranjeburgh wordt gebouwd op het terrein waar vroeger het gemeente ziekenhuis en daarna het Vlietland Ziekenhuis gevestigd was in Schiedam en bestaat uit achttien luxe koopappartementen en drie luxe penthouses. Alle appartementen zijn reeds verkocht.
 
Bron artist impression: website https://www.residenceoranjeburgh.nl/

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het woningbouwnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker