De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Twee aanrijdingen in Schiedam

Twee aanrijdingen in Schiedam

SCHIEDAM - In de nacht van woensdag op donderdag zijn er meerdere aanrijdingen gemeld door de politie. Zowel in Schiedam Nieuwland als in Schiedam Oost waren er botsingen.

Ongeveer tien uur geleden moest de politie ter plekke komen bij een aanrijding tussen twee auto's op de rotonde van het Nieuwlandplein (tweede foto onder). 

Ongeveer vier uur geleden was er sprake van een eenzijdige aanrijding. Een auto raakte een verkeerspaal bij een zebrapad op de Lorentzlaan in Schiedam Oost. De schade aan de auto veroorzaakte een oliespoor. De olie werd opgeruimd. De auto werd door een bergingsbedrijf afgevoerd (foto boven). 

Bron foto's politie

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker