De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

In totaal 1300 hennepplanten

Twee illegale plantages opgerold

Twee illegale plantages opgerold

SCHIEDAM - Het Interventieteam Ondermijning van de afdeling Toezicht en Handhaving van de gemeente Schiedam heeft twee hennepkwekerijen ontmanteld, de een in het industriegebied ten westen van de Wilhelminahaven, de ander eveneens op het bedrijventerrein maar ten oosten van de Wilhelminahaven. 

Het Interventieteam Ondermijning heeft naar aanleiding van meldingen een tweetal hennepkwekerijen aangetroffen. De eerste was aan de Jan van Galenstraat en betrof 696 planten. Er was sprake van diefstal van stroom. De tweede werd aangetroffen aan de Admiraal de Ruyterstraat. Daar werd één persoon aangehouden. Het ging om een plantage met 560 planten. Er was sprake van diefstal van stroom. De actie vond plaats in samenwerking met meetbedrijf Stedin en de politie Schiedam. 

Foto: bron Toezicht en Handhaving

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het handhavings- en politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker