De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Twee inbraken via het balkon

Twee inbraken via het balkon

SCHIEDAM - Bij de Politie Schiedam zijn vandaag twee meldingen van inbraak binnengekomen, een uit Nieuwland en een uit Groenoord. Dat wordt zojuist gemeld door de politie.

Het gaat om de Toon Verheystraat in Groenoord en de Burgemeester van Haarenlaan in Nieuwland. Het waren meldingen van inbraak achteraf (niet heterdaad). De inbrekers zijn binnengekomen door middel van klimmen via het balkon en het forceren van deur of raam. In beide inbraakgevallen was de woning gelegen op de tweede etage. 

"Kijkt u a.u.b. kritisch naar hang en sluitwerk. Is er een verdachte situatie? Bel 112", zo roepen agenten Izak van der Vliet (wijkagent Nieuwland-Noord) en Fred Bravenboer (wijkagent Groenoord) op.

Hier lees je een artikel over een inbraak van afgelopen weekeinde in Kethel.

Er wordt een inbraakteller bijgehouden door de instanties: dat kun je in dit artikel lezen.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker