De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Politie vraagt wie deze man herkent

Verdachte van straatroof in beeld

Verdachte van straatroof in beeld

SCHIEDAM - In Bureau Rijnmond, het regionaal opsporingsprogramma van politie en Justitie, gaf gisteren onder meer aandacht aan een straatroof in het centrum van Schiedam. Een 78-jarige man werd beroofd. De politie is in verband hiermee op zoek naar de man op deze twee camerabeelden.

De politie doet de volgende oproep: "De man op de foto berooft een bejaarde man (78). Hij achtervolgt hem vanuit de Albert Heijn in Schiedam. Buiten slaat hij toe. De verdachte staat goed op beeld. Wie is het? Tips welkom."

Maandagmiddag 19 augustus 2019 deed de 78-jarige man boodschappen bij Albert Heijn aan de Lange Kerkstraat in Schiedam. Tijdens het afrekenen merkte hij niet dat hij in de gaten werd gehouden door een man die achter hem stond. Eenmaal op het Oude Kerkhof aangekomen griste deze man de portemonnee uit de zak van de oude man.

Bureau Rijnmond is uitgezonden op donderdagmiddag rond 17.20 uur op TV Rijnmond (herhaling elk half uur tot de volgende dag 17.00 uur). De aflevering is terug te kijken op YouTube: https://youtu.be/bP2_IMdmQZU

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politie- en handhavingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: