De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Uit ‘familiebedrijf’ dat zich bezighield met drugshandel

Veroordeelde door politie opgepakt

Veroordeelde door politie opgepakt

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - De politie meldt na een intensieve speurtocht op maandag een 25-jarige man uit Vlaardingen aangehouden te hebben die nog tien maanden gevangenisstraf moet uitzitten. Hij kreeg deze straf van de rechter na een onderzoek op het gebied van verdovende middelen. Hij meldde zich echter niet bij de gevangenis.

Het onderzoek draaide vorig jaar bij de recherche in Schiedam en Vlaardingen. Een ‘familiebedrijf’ hield zich bezig met drugshandel en veroorzaakte overlast en een onveilige sfeer voor omwonenden. De politie geeft aan dit soort groepen hard aan te pakken. Acht leden van dezelfde familie werden vorig jaar na een uitgebreid onderzoek naar handel in verdovende middelen aangehouden. Daarnaast arresteerde de recherche nog eens twaalf personen.

Het onderzoek kwam voor de rechter en dat leverde voor de 25-jarige verdachte een straf van tien maanden op. Die straf gaat hij nu dus uitzitten na de intensieve speurtocht van de politie. 

Foto: aanhouding door agenten op straat (bron foto: Politie)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het politienieuws uit de regio Schiedam. Alvast dank.​​​

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: