De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Loop online mee met Historische Vereniging Schiedam

Virtuele wandeling langs de vesten

Virtuele wandeling langs de vesten

SCHIEDAM - De Historische Vereniging Schiedam heeft een Virtuele Schiedam Wandeling 'Langs De Vesten van Schiedam' gepubliceerd. Cok Boes, Nico de Vries en Reinard Maarleveld laten in deze YouTube-video historische en hedendaagse afbeeldingen zien van de stad en vertellen erover. 

"De werkgroep Stadswandelingen van de Historische Vereniging heeft een digitale stadswandeling Langs de Vesten ontwikkeld. Doel is om mensen warm te maken (of te houden) voor de historische wandelactiviteiten. Deze digitale wandeling is dus geen alternatief, maar een stimulans om straks (wanneer het weer kan) "echt" te gaan wandelen", zo licht de vereniging toe. Je vindt de digitale wandeling op het YouTube-kanaal van de Historische Vereniging: https://www.youtube.com/watch?v=lEazPkzroOY

De vereniging zegt te hopen dat met ingang van vrijdag 17 juli het bezoekerscentrum op de Hoogstraat (met aanpassingen) weer opengaat. "Dat betekent dat we ook de stads- en dorpswandelingen voorzichtig kunnen hervatten. Volgens de kalender is het zondag 19 juli tijd voor de Dorpswandeling Kethel  en zaterdag 2 augustus voor Langs de Vesten. Natuurlijk moeten we een Corona-protocol opstellen om de risico’s voor bezoekers en wandelaars zoveel mogelijk te beperken", aldus de vereniging. 

Je kunt de virtuele wandeling meelopen door hieronder op de pijl in de afbeelding te klikken.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker