De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Op Koningsdag

Vrijmarkt in Kethel gaat wél door

Vrijmarkt in Kethel gaat wél door

SCHIEDAM - Van oudsher wordt Koningsdag in Schiedam-Kethel uitgebreid gevierd. Recent heeft Oranjevereniging "Wilhelmina" Kethel bekendgemaakt te stoppen met veel van de door hen georganiseerde activiteiten. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om de vrijmarkt. Die gaat gewoon door.

Op de aangekondigde vermindering van de activiteiten die 'Wilhelmina' organiseert, heeft de gemeente gereageerd: "De gemeente benadrukt dat het daarbij niet gaat om de vrijmarkt. Deze activiteit werd al in opdracht van de gemeente georganiseerd en vindt dus ook dit jaar doorgang."

De gemeente geeft voorts aan in overleg te zijn met de Oranjevereniging om ook de aubade doorgang te laten vinden. Het is ook de wens van de vereniging zelf om deze traditie voort te zetten. De braderie gaat niet verder onder de Oranjevereniging, maar ook daar worden andere mogelijkheden onderzocht, aldus de gemeente.

Foto door Gert Struijs

Zie hier ook de reportage van 6-2-2019 door Jan Willem de Boer van JW TV.

We stellen het zeer op prijs als je onze Facebookpagina De Schiedammer een like geeft. 
Of volg ons via Twitter. Dan kun je ons nieuws over Schiedam en Schiedammers, in woord en in beeld, goed volgen. Bij voorbaat onze dank.
 

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: