De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Wandel mee met de schaapskudde

Wandel mee met de schaapskudde

SCHIEDAM - De schaapskudde van de Vockestaert, bestaande uit meer dan 400 schapen en lammeren gaat op zondag 5 mei aanstaande voor de eerste keer dit jaar met de herders op stap. Iedereen kan er bij zijn, want de wandelingen zijn geschikt voor jong en oud en zullen ongeveer een uur duren.

Deze dag wordt georganiseerd door Inner Wheelclub Schiedam en de gehele opbrengst komt ten goede aan het educatiecentrum van de Vockestaert. Er zijn diverse kramen, met lekkers, boeken en cadeautjes. Je kunt ook het museum bezoeken (opening vanaf 12.00 uur). 

Speciaal op deze dag worden er ook nog verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Zo zijn er pannenkoeken, die door de kinderen versierd mogen worden. Je kunt geschminkt worden en je kunt knutselen. 

De wandelingen vinden plaats op 5 mei 2019 vanaf de Schapenboerderij Adrianushoeve, Woudweg 26, 3123 KB te Schiedam. Parkeergelegenheid is aanwezig, maar als je op de fiets komt is dat beter voor iedereen.  

Start wandelingen: 10.30 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.
Kosten voor een wandeling en toegang tot het museum: € 2,50 voor de kinderen en € 5.00 voor de volwassenen. Dit is inclusief een consumptie. Pinnen niet mogelijk.
Inschrijven is mogelijk via iiw.nl.schiedam@gmail.com

Foto: de Vockestaert-kudde graast in Kethel (foto door Jan Schrijver)

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: