De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Leidt gewijzigde afstelling stoplicht tot files?

'Welk licht heeft dit zo afgesteld?'

'Welk licht heeft dit zo afgesteld?'

SCHIEDAM - De stoplichten op de Churchillweg op de kruising met de Prinses Beatrixlaan en de Laan van Bol'Es leidden tijdens de drukke zaterdagmiddag gisteren tot files voor de stoplichten. Wellicht is de oorzaak een gewijzigde afstelling van de stoplichten.

"Ik vraag mij oprecht af welk helder licht de stoplichten heeft afgesteld tussen de Margriethal en het kruispunt met de Laan van Bol'Es! Kunstmatige file creëren...", zo verzucht een bewoner van Kethel op bewonersplatform Nextdoor. 

Uit enkete tests is ons gistermiddag gebleken dat komende vanaf de Margriethal bij genoemd stoplicht als dat op groen gaat er slechts voldoende tijd is voor drie à vier auto's voor de rechtdoor gaande rijbaan om de kruising op te gaan. Dat leidde er gistermiddag toe dat er verscheidene automobilisten de meest rechter rijbaan, die bedoeld is om rechtsaf te slaan, gingen gebruiken om rechtdoor te gaan, hetgeen de doorstroming nog verder bemoeilijkte en voor gevaarlijke situaties zorgde. 

Gisteravond (foto) was de afstelling nog steeds zo dat er slechts drie à vier auto's per rijbaan bij groen licht de kruising op konden gaan, maar leidde dit niet meer tot file voor het stoplicht. 

Wij hebben aan de gemeente gevraagd of de afstelling van de stoplichten is gewijzigd.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker