De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Will van Wijk 55 jaar leerkracht

Will van Wijk 55 jaar leerkracht

SCHIEDAM - Het was feest bij Lentiz | LIFE College. Docent Will van Wijk (76) is 55 jaar geleden begonnen in het onderwijs en vierde vandaag zijn 55-jarig jubileum als leerkracht.

Op 8 juni 1964 begon Will van Wijk zijn loopbaan in het basisonderwijs bij de Prinses Marijkeschool in Schiedam en gaf vervolgens les aan leerlingen van de Koningin Wilhelminaschool, de Prinses Margrietschool en de Prinses Julianaschool. Op 1 augustus 1994 stapte Will van Wijk over naar het voortgezet onderwijs, waar hij een aanstelling kreeg bij de rechtsvoorgangers van Lentiz: CSG Aquamarijn en Accent College. Sindsdien werkt hij bij Lentiz | LIFE College in Schiedam.

Lentiz | LIFE College zegt er trots op te zijn dat zijn docent Will van Wijk in 55 jaar aan verschillende generaties kinderen en jongeren les heeft gegeven. Will van Wijk heeft hiermee bij veel Schiedammers het verschil gemaakt in hun schooltijd.

Will van Wijk is in Schiedam ook bekend als politicus (hij was vele jaren in de gemeenteraad fractievoorzitter voor de VVD) en actief sporter bij Hermes-DVS voetbal en cricket en daarna vele jaren als voorzitter en nu ere-voorzitter. 

Foto: jubilaris Will van Wijk met enkele leerlingen van Lentiz | LIFE College 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het opleidingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

2 commentaar(en) op artikel "Will van Wijk 55 jaar leerkracht"

Hij was mijn leraar op de julianaschool..ook ben ik op zijn huwelijk geweest..met de hele klas. 48 jaar geleden.

Door: Yvonne v rijen Op:

Ik kan me meneer van Wijk als een hele fijne man herinneren. Dat was op de Prinses Julianaschool ... meneer Koppenol heb ik zeker les van gehad daar!! Wat leuk dit te lezen🎉 55 jaar in t onderwijs🎉chapeau👌!!

Door: Mieke Jagdewsing Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: