De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Aan Elzensteeg

Woonhuis voor demente ouderen

Woonhuis voor demente ouderen

SCHIEDAM - Op donderdag 11 april houdt Wonen bij September, aanbieder van kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie, een inloopavond in de Korenbeurs in Schiedam voor alle geïnteresseerden in wonen, werken en voor omwonenden. In de Elzensteeg bouwt de organisatie het komende jaar een huis.

Dit wordt een huis waar bewoners allemaal beschikken over een eigen appartement. Meerdere woonkamers zorgen voor ruimte voor de dagelijkse bezigheden als koken, wassen, spelletjes doen of het uitoefenen van hobby’s.  

De inloopavond in de Korenbeurs is een vervolg op de informatieavond medio 2018, waar de plannen gepresenteerd zijn. Na een periode van inspraak en wijzigingen, kunt je nu tijdens deze avond de plannen bekijken voor de bouw. Ook zijn de architect en projectontwikkelaar Thuismakers aanwezig en deelt September informatie over wonen en werken bij September. De eerste bewoners zullen naar verwachting eind 2020 hun intrek nemen. Inmiddels zijn er acht September-woonhuizen in ons land. Dit te bouwen huis in Schiedam wordt het eerste huis van de groep in onze regio.

Van 19.00 tot 21.00
Korenbeurs, Lange Haven 145, Schiedam
 

Bron foto: Wonen bij September, foto door Iowah Munters

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: