De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Zeer grote brand aan Trompstraat

Zeer grote brand aan Trompstraat

SCHIEDAM - Na het middaguur is brand ontstaan in een bedrijfsgebouw van EPG Hydraulistics aan de Admiraal Trompstraat in het industriegebied ten westen van de Wilhelminahaven in Schiedam. De brandweer schaalde op naar zeer grote brand. 

De brandweer is massaal aanwezig, alsook de politie. Ook de politie uit Delfshaven verleent assistentie. De rook trekt richting de Nieuwe-Waterweg. Enkele wegen in de omgeving zijn afgesloten. De brand was overgeslagen naar twee naastgelegen panden. Naar het verluidt zou de brand zijn ontstaan in de afzuiginstallatie in het getroffen gebouw. Niemand raakte er gewond. 

In de buurt is een vuurwerkopslagplaats gevestigd; het gevaar dat dit pand in brand gaat, is inmiddels geweken. Iets voor 15.00 uur wordt gemeld dat de brandweer de brand onder controle heeft. Het sein 'brand meester' is inmiddels gegeven. 

Tegenover het getroffen pand is een brandweeropleidingscentrum gevestigd, H2K. Het centrum meldt: "Vanmiddag werd onze overbuurman getroffen door een brand in zijn pand. Diverse medewerkers van H2K zijn begonnen met de eerste blussing. De brandweer van Schiedam heeft de blussing overgenomen."

Foto's: bron politie Delfshaven

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het brandweer- en politienieuws uit Schiedam. Alvast dank.​

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker