De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

65-plussers op dansles in het theater

65-plussers op dansles in het theater

SCHIEDAM - Tijdens de Dansweek van Theater aan de Schie kondigt het theater een nieuw project aan: 'Kom dans met mij de Danzon'. Vijftien weken lang vinden er in de foyer van het theater danslessen plaats voor mensen op leeftijd. De repetities gaan dinsdag 25 februari van start. Zondag 31 mei 2020 om 15.00 uur vindt er een afsluitende dansvoorstelling plaats op het toneel van Theater aan de Schie. Aanmelden voor de danslessen is nu mogelijk. 

Wilt je (weer) eens op dansles?  In samenwerking met 'Gouden Dans, U in het Theater' organiseert het Schiedamse theater vijftien weken lang danslessen voor mensen op leeftijd, ook voor wie wat minder vast ter been is. Je hoeft niet te kunnen dansen, want dat leer je tijdens de repetities. Ook als je wat minder vast ter been bent, kun je meedoen. Wie zijn de mensen op leeftijd? 'Gouden Dans, U in het Theater' omschrijft dit als volgt: "Voor 65+. Deelnemers worden plaatselijk geworven in samenspraak met lokale (welzijn)organisaties die daar kijk op hebben. Gouden Dans is een gezellige en zwierige vorm waarin mensen het even prettig hebben met elkaar. Ook als u niet zo vlot meer ter been bent.
 
Één keer per week wordt onder leiding van een choreograaf gewerkt aan een korte theatrale dansvoorstelling, geïnspireerd op de Cubaanse Danzon, een ritmische dans op Zuid-Amerikaanse muziek. Zondag 31 mei 2020 om 15.00 uur is de dansvoorstelling te zien in Theater aan de Schie, met aansluitend een danssalon voor het publiek. 
 
Wanneer?
De vijftien repetities vinden plaats op de volgende data in de foyer van Theater aan de Schie: • dinsdag 25 februari • woensdag 4 maart, 11 maart, 16 maart en 25 maart. • woensdag 1 april, woensdag 8 april, woensdag 15 april, maandag 20 april en woensdag 29 april. • woensdag 6 mei, 13 mei, 20 mei en 27 mei. • Voorstelling op zondag 31 mei 2020 om 15:00 uur. 
 
De wekelijkse repetities beginnen om 10.00 uur. Rond 15:00 uur is de repetitie afgelopen. 
 
Theater aan de Schie nodigt je van harte uit mee te doen met 'Kom dans met mij de Danzon'. De kosten bedragen € 25,00 voor alle lessen, inclusief koffie en thee. Aanmelden voor de dansrepetities kan via publiciteit@theateraandeschie.nl of telefonisch via 010 2462599. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

1 commentaar(en) op artikel "65-plussers op dansles in het theater"

Ik hou heel erg van dansen,mijn partner en ik dansen nog regelmatig,lijkt me heel erg leuk om hier aan mee te doen.Zie graag Uw reactie tegemoet.groetjes G Brons.

Door: G.I.Brons Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker