De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

André Hazes Tribute in Grote Kerk

André Hazes Tribute in Grote Kerk

SCHIEDAM - Bij de gemeente is een aanvraag ingediend voor een vergunning voor 'Schiedam Covert' in de Grote of Sint Janskerk te Schiedam op vrijdagavond 22 november 2019 van 20:00 uur tot 02:00 uur. Op deze avond vindt een optreden van André Hazes Tribute plaats.

De opbouw voor het evenement is op 21 november 2019 van 10:00 uur tot 18:00 uur en 22 november 2019 van 10:00 uur tot 20:00 uur, de afbouw vindt plaats op 23 november 2019 van 09:00 uur tot 15:00 uur. De organisatie is in handen van Crévor Events. 

Vanaf vandaag 13 februari 2019 ligt een afschrift van de aanvraag gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak). Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. 

Foto: beeld van André Hazes in de Pijp, Amsterdam (bron afbeelding: Door No machine-readable author provided. SanderK assumed (based on copyright claims). - No machine-readable source provided. Own work assumed (based on copyright claims)., CC BY-SA 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=551490

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker