De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Art Gallery Voûte: 25 jaar kunstervaring

Art Gallery Voûte: 25 jaar kunstervaring

SCHIEDAM - Art Gallery Voûte opende haar deuren in 1994 in Rotterdam. In 2001 verhuisde de galerie naar de straat Grote Markt in het historische centrum van Schiedam, omringd door bekende culinaire etablissementen en dicht bij het Stedelijk Museum Schiedam en andere musea.

De collectie van Art Gallery Voûte bestaat uit schilderijen, sculpturen, fotografie en glaskunst. De galerie is gespecialiseerd in bronzen beelden van hoge kwaliteit. Sinds 1994 wordt de galerie geleid door Edwin Voûte, voormalig jurist bij Deloitte. Annemarie Voûte is in 2005 toegetreden, zij is een Gallerina, haar taak is om voor de creatieve uitdagingen van de galerie te zorgen.

De galerie vertegenwoordigt ongeveer 25 kunstenaars, die variëren van lokaal tot buitenlands. Er worden hoge eisen en een strikt beleid gehanteerd met betrekking tot de kunst die in de collectie wordt aangeboden. De kunstwerken moeten zoveel mogelijk vernieuwend, kleurrijk, levendig en uitdagend zijn. Zes keer per jaar organiseert de kunstgalerie een groepstentoonstelling. Verder neemt AGV deel aan kunstbeurzen. Art Gallery Voûte creëert een internationaal netwerk van samenwerking met galeries van over de hele wereld.

Art Gallery Voûte volgt de kunstmarkt en de economie op de voet. Een specialiteit is het adviseren van klanten inzake de aanschaf van kunst en/of het opbouwen van een kunstcollectie en juridische en fiscale aspecten van kunst. In 2019 telt de galerie 25 jaar kunstervaring. Art Gallery Voûte kijkt ernaar uit om haar passie voor kunst met u te delen.

Wilt u op de hoogte blijven van onze exposities en onze uitnodigingen ontvangen? Stuurt u dan een email naar info@artgalleryvoute.com of schrijf u in via de website http://www.ArtGalleryVoûte.com 

U ontvangt dan ongeveer zes keer per jaar een uitnodiging.

Onder deze link kunt u een artikel lezen over de expositie die loopt van 16 maart 2019 tot en met 12 mei 2019: Groepsexpositie 'Shadows' in Art Gallery Voûte Schiedam

(Infotorial)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker