De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Onthulling

Beeld van dirigent op Straussplein

Beeld van dirigent op Straussplein

SCHIEDAM - Op vrijdag 10 mei aanstaande om 16.30 uur onthult wethouder Duncan Ruseler (Cultuur) op het Johann Straussplein in Schiedam Groenoord een kunstwerk.

Het idee voor een kunstwerk op het Johann Straussplein kwam van enkele omwonenden. Kunstenaar Guido Geelen tekende voor het ontwerp en schonk het plein daarmee een dirigent. Het kunstwerk wordt onthuld in het bijzijn van de kunstenaar. Daarnaast is een cultureel programma onderdeel van de middag. 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het nieuws uit de wijken van Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker