De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Theater aan de Schie selecteert 'het beste van het beste'

Beleef 'Theater vanuit je luie stoel'

Beleef 'Theater vanuit je luie stoel'

SCHIEDAM - Nu Theater aan de Schie je geen mooie voorstellingen kan aanbieden in het theater, komt het theater online naar je huiskamer toe.  

"Theater aan de Schie selecteert het beste van het beste dat online te zien is en zorgt dat theater vanuit de luie stoel te beleven is. Houd de speciale pagina www.theateraandeschie.nl/theatervanuitjeluiestoel in de gaten voor updates", aldus het theater, dat hieraan toevoegt: "Theater aan de Schie doet niets liever dan bezoekers een mooie avond uit bezorgen. Nu iedereen binnen moet blijven, zorgt het theater op deze andere manier voor een fijne avond. Hoe? Gewoon online!"

Theater vanuit je luie stoel is een samenwerking tussen Theater het Kruispunt, Theater de Leest, de Goudse Schouwburg, ATLAS Theater en Theater aan de Schie. Op een webpagina hebben de theaters een overzicht gemaakt van 'het beste van het beste' dat op het gebied van muziek, cabaret, toneel, ballet, etc. via streamingsdiensten, livestreams en video's te zien is.

Een deel van de items in het overzicht is gerelateerd aan de coronacrisis. Zo bracht Frank Boeijen deze week het lied De verlaten stad uit. Een ander voorbeeld: Omdat Amy van OG3NE tot een risicogroep behoort, zijn alle drie de dames van elkaar gescheiden. Toch hebben ze een manier gevonden om samen te zingen. 

Ook is er een selectiie van items voor de kinderen.

Je vindt de pagina op: www.theateraandeschie.nl/theatervanuitjeluiestoel  

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker