De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Mét mondkapje op, wél boeken lenen en inleveren en studeren

Bibliotheek blijft ook nu open

Bibliotheek blijft ook nu open

SCHIEDAM - Alle vestigingen van de Bibliotheek Schiedam blijven ook nu open om boeken te kunnen lenen en inleveren, te studeren, computeren en printen. In navolging van de richtlijnen van het kabinet zijn alle publieksevenementen voorlopig geannuleerd. Cursussen (op afspraak, max. 4 pers.) en het Digitaal Spreekuur (alleen op afspraak) gaan wel door. In alle vestigingen is het gebruik van een mondkapje verplicht. De horeca is gesloten. Ouderen en kwetsbaren wordt geadviseerd om de bibliotheek tijdens de daluren te bezoeken.

Om bezoek aan de bibliotheek voor iedereen een prettige ervaring te laten zijn, zal een medewerker van Shelter Security de bezoekers verwelkomen in de Korenbeurs. Verder vraagt de Bibliotheek Schiedam alle bezoekers zich te houden aan de volgende richtlijnen op alle locaties:
•    Heb je klachten (koorts, neusverkouden, hoesten of benauwdheid), blijf dan thuis.
•    Reinig je handen.
•    Geef elkaar de ruimte; houd 1,5 meter afstand.
•    Draag een mondkapje.

Daluren voor ouderen en kwetsbaren
Ouderen en kwetsbaren adviseert de Bibliotheek Schiedam om de bibliotheek in de Korenbeurs tijdens de daluren te bezoeken:
•    maandag van 10.00 uur tot 12.00 uur
•    dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur
•    donderdag van 10.00 tot 11.00 uur
•    donderdag van 18.00 uur tot 20.00 uur

Aangepaste openingstijden De Nieuwe Harg
De bibliotheek-locatie in De Nieuwe Harg blijft beschikbaar als enige voorziening in het ontmoetingscentrum. Wel worden de tijden aangepast waarop bezoekers er terecht kunnen:
•    woensdag van 10.00 tot 12.30 uur
•    donderdag van 10.00 tot 12.30 uur
De nieuwe openingstijden gelden vanaf maandag 19 oktober.

Extra maatregelen Hof in Zuid
Voor de Hof in Zuid geldt dat er maximaal 1 bezoeker in de bibliotheek-ruimte is toegestaan en dat de leestafel er niet in gebruik is. Deze maatregelen gelden vanaf 15 oktober.

Bereikbaarheid en openingstijden
Telefonisch is de Bibliotheek Schiedam bereikbaar van 10.00 uur tot 14.00 uur. Soms kunnen de normale openingstijden van een locatie wegens omstandigheden afwijken. Houd als bezoeker daarom altijd de website www.bibliotheekschiedam.nl goed in de gaten.
 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker