De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'Doe mij een glas'

Carnavalsnummer Schiedams duo

Carnavalsnummer Schiedams duo

SCHIEDAM - Nee het zijn niet de legendarische 'Twee Pinten', maar Schiedammers Rob van Klaarwater en Jack de Prenter gaan een serieuze gooi doen om de komende carnaval hun eerste carnavals hit te hebben.

door Jan Schrijver

De twee pinten zijn leeg die de mannen gisteravond, toen deze foto op het culturele diner werd gemaakt, in de hand hebben. Dat is heel toepasselijk, want hun mogelijk toekomstige hit heet 'Doe mij een glas'. Zo luidt het refrein van het lied: "Doe mij een glas met iets erin, als het maar schuimt in het begin. Daar word ik blij van en krijg ik zin om te gaan dansen met zijn vriendin."

Rob van Klaarwater (rechts op de foto), uitbater van Jeneverie 't Spul op de Hoogstraat, en Jack de Prenter (links op de foto), bewoner van de Hoogstraat, bekend van zijn korte gedichtjes en in het dagelijks leven docent Elektrotechniek & Informatica, hebben reeds een videoclip laten maken, maar daar zijn beide heren nog niet tevreden over. Die video gaat opnieuw worden opgenomen.

Op de elfde van de elfde zullen de carnavalszangers een sneak preview in Jeneverie 't Spul ten gehore brengen. Ruim voor carnaval 2020 (van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari 2020) zal het nummer worden uitgebracht via de diverse social media.

Rob Klaarwater schreef al eerder Nederlandse liedjes. Een daarvan, 'Als je jong bent jongen, drink je geen jenever', zal binnenkort uit het carillon van de Grote Kerk klinken, zo laat de kastelein van Jeneverie 't Spul weten.

Foto door Jan Schrijver ©

Lees hier ons eerdere artikel: Speeddaten tijdens cultureel diner: https://deschiedammeronline.nl/artikel-detail/speeddaten-tijdens-cultureel-diner

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: