De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Circus op de Maasboulevard

Circus op de Maasboulevard

SCHIEDAM - De burgemeester van Schiedam heeft een vergunning verleend voor het organiseren van het evenement circus Freiwald op de Maasboulevard te Schiedam van 30 september 2019 tot en met 14 oktober 2019.

De eerste voorstelling is op 3 oktober 2019 om 19.00 uur. Daarna is er iedere dag, met uitzondering van 7 en 8 oktober 2019, één voorstelling. ​De opbouw is t/m 3 oktober 2019, de afbouw op 13 oktober 2019 na de voorstelling en op 14 oktober 2019.

De familie Freiwald is al generaties lang een circusfamilie in hart en nieren. Jarenlang was de familie Freiwald werkzaam bij andere circussen over de hele wereld. Maar de droom voor een eigen circus bleef. Tien jaar geleden werd deze droom werkelijkheid en is men met een eigen circus door Nederland op reis gegaan. "Met onze dieren, moderne belichting en vlotte muziek presenteren wij klassiek circus in een modern jasje, de perfecte combinatie voor een ideale middag uit", aldus Circus Freiwald.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementen-nieuws uit Schiedam. Alvast dank.​​

 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: