De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Coöperatie Museum weer open

Coöperatie Museum weer open

SCHIEDAM - Nadat het Nationaal Coöperatie Museum vanaf woensdag 3 juni 2020 met het snoepwinkeltje van het Nationaal Coöperatie Museum weer open was gegaan, gaat vanaf 1 juli ook het museum weer open van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Je kunt tijdens de openingstijden reserveren via telefoonnummer 010-4270920 of je komt zonder reserveren langs. Wanneer je het museum bezoekt wordt je gevraagd om een formulier in te vullen. Volg tijdens het bezoek de adviezen van de vrijwilligers op en neem de 1,5 meter afstand in acht, zo geeft het museum aan.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker