De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dans in ontwikkeling in Wennekerpand

Dans in ontwikkeling in Wennekerpand

SCHIEDAM - Vanavond geeft 'Dans in Ontwikkeling' in het Wennekerpand twee voorstellingen: 'On Steady Ground' en ‘Boys Don’t Cry’.

'On Steady Ground' is geïnspireerd op het herkenbare idee van succes en mislukking. Choreograaf Ian Yves Ancheta probeert een vaste voet te vinden aan de wankele grond van het dagelijks bestaan. Licht en speels laat On Steady Ground dansers zien die strijden om moeilijkheden te overwinnen. Door het gebruik van bewegende onderdelen wordt een podium geschapen dat continu verandert. On Steady Ground is een voorstelling gevuld met uitdagingen, onhandigheid en gevaar die zich richt op het testen van onze verwachtingen. Hoe kunnen we onze omgeving zo veranderen dat zij aansluit op onze wensen?   
 
Choreograaf: Ian Yves Ancheta
Dansers: Sara Miguelote, Cecilie Kjaer en Catarina Riberio 
 
‘Boys Don’t Cry’ is een solovoorstelling die een licht laat schijnen op oude en nieuwe denkbeelden over mannelijkheid. Via een reis door het geheugen van een man, zien we een metamorfose en uiteindelijk een bevrijding, een zeldzaam moment van vrijheid dat volgt op de beslissing om niet langer het gewicht van de maatschappelijke verwachtingen mee te zeulen.  
 
Danser en choreograaf: Yotam Peled 
 
Woensdag 12 februari 2020 om 20:15 uur, Wennekerpand 
Entreeprijzen: Normale prijs € 16,50   CJP en 65+ € 12,50 en Studenten € 9.00. 
Productie: Magnezy Dance Productions
Reserveren via: https://theateraandeschie.nl/voorstelling/dansinontwikkelingfebruari202

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: