De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Ina Blans:

'De Erker is niet failliet'

'De Erker is niet failliet'

SCHIEDAM - "Helaas heb ik via het roddelcircuit te horen gekregen dat men denkt dat De Erker failliet is... Nee dat zijn wij gelukkig niet! Zodra wij alles volgens de huidige regels kunnen uitvoeren met onze vrijwilligers, gaan we weer open", zo laat Ina Blans, bedrijfsleiding stichting De Erker, in een persbericht weten.  

"De Erker is groot. Twaalf ruimtes/lokalen/zalen en een groot kantoor, 52 vrijwilligers en 3 betaalde krachten. Opengaan is helaas met alle maatregelen, de doelgroepen en de aantallen gebruikers niet zo eenvoudig als het lijkt. Wij hebben met heel veel regels te maken en vallen in de noodwet onder 5 categorieën. Wij, het bestuur en bedrijfsleiding, zijn echt druk bezig om alles goed op papier te krijgen. Zodra dit goedgekeurd is, worden al onze vrijwilligers als eerste op de hoogte gebracht. De meeste van onze vrijwilligers vallen in de risicogroep. Zij zijn straks als het zover is onze belangrijkste graadmeter over wanneer we open gaan", aldus Ina Blans.

Het kinderdagverblijf in De Erker is onder strenge voorwaarden open. Radio De Erker is weer te beluisteren. Werklui zijn in De Erker de laatste puntjes op de i aan het zetten van het energiezuinig maken van het gebouw. De post voor de dak en thuislozen kan twee maal per week worden opgehaald.

Foto uit een reportage over De Erker door Jan Willem de Boer van JW TV. De reportage kun je hier zien.

.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker