De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

December is ver weg, maar je agenda is nog leeg:

Dickens Festijn geprolongeerd

Dickens Festijn geprolongeerd

SCHIEDAM - Ook komende december staat er een Dickens Festijn op het programma in Schiedam. Organisator van het festijn, de Stichting Triple C, heeft aangekondigd dat het Dickens Festijn 2020 plaatsheeft op zaterdag 19 en zondag 20 december 2020.

Afgelopen december vond het festival voor de eerste keer plaats. Vooral de eerste dag kwamen niet alleen Schiedammers op het festijn af, maar vulden bezoekers uit de gehele regio de straten van de Schiedamse binnenstad. Het festijn vond plaats op de Vlaardingerstraat, de Dam en het stukje Lange Haven bij de Korenbeurs. Ook de winkeliers uit de omgeving, zoals de Hoogstraat en Broersveld, meldden profijt te hebben gehad van de drukte.

De tweede dag van het festijn was eveneens naar tevredenheid bezocht, al bleven door de aanhoudende regen 's middags de grote drommen toeschouwers uit. 

De vele in Dickens-kledij gestoken vrijwilligers maakten beide dagen - weer of geen weer - een plaatje van de historische binnenstad van Schiedam. 

Als opwarmertje voor komende december zie je hier een terugblik met foto's (foto's door Louise Melchers).

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: