De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Je kunt spreekuur uitsluitend bezoeken op afspraak

DigiTaalhuis houdt weer spreekuur

DigiTaalhuis houdt weer spreekuur

SCHIEDAM - Het DigiTaalhuis Schiedam, dat onderdeel is van de Bibliotheek Schiedam, start vanaf 1 juli aanstaande weer met het spreekuur. Voorlopig is dit spreekuur alleen te bezoeken als je vooraf een afspraak hebt gemaakt.

In dit spreekuur kun je vragen stellen over: Nederlands leren, leren schrijven, leren lezen, leren spreken, taalcursussen en computerlessen. 

"Juist in deze tijd is het belangrijk om goed te kunnen lezen, schrijven en spreken. Om alle informatie te begrijpen die de overheid ons geeft, om zaken te regelen via de computer en om contacten te onderhouden met het werk", zo stelt het DigiTaalhuis.

Het spreekuur van het DigiTaalhuis is er op woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur en vrijdagmorgen van 10.00 – 13.00 uur. Het is voorlopig dus uitsluitend te bezoeken als je vooraf een afspraak hebt gemaakt. Voor het maken van een afspraak kun je bellen met de bibliotheek Schiedam op telefoonnummer 010-7146300. Of stuur een mail met je naam en telefoonnummer naar digitaalhuis@debibliotheekschiedam.nl

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het opleidingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker