De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Mogelijk wel een 'Film in 't Park' festival

Dit jaar geen Film op 't Erf

Dit jaar geen Film op 't Erf

SCHIEDAM - Er komt geen vierde editie van Film op 't Erf, het gratis te bezoeken driedaagse openlucht filmfestival op het Stadserf in september. Mogelijk leeft het festival in afgeslankte vorm verder als Film in 't Park in de Plantage in Schiedam, het oudste stadspark in ons land. 

"Dit jaar geen Film op 't Erf op het stadserf. Helaas wogen de kosten op deze locatie niet op tegen het aantal bezoekers. Wel zijn wij aan het onderzoeken of er in een afgeslankte vorm een vervolg kan komen in de Plantage onder de naam Film in 't Park", aldus de organisatoren, die daar nog heel hoopvol aan toevoegen: "Dus wij stoppen niet, maar verkassen gewoon!-)"

Binnenkort zal de Facebook-pagina https://www.facebook.com/filmopterf/  verdergaan onder de nieuwe naam Film in 't Park.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker