De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Gratis previews en activiteiten in Theater aan de Schie

Dit weekeinde Parade aan de Schie

Dit weekeinde Parade aan de Schie

SCHIEDAM - Met de derde editie van Parade aan de Schie trapt Theater aan de Schie in het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 september het theaterseizoen af. Het wordt een weekend vol previews van voorstellingen in de spiegeltent en activiteiten in de foyer. De toegang is dit hele weekend gratis.

Previews, presentatie Viggo Waas
Zaterdag 14 september zijn er previews te zien van o.a. De Dutch Don’t Dance Division, Stilte aan de Schie, Petra Berger, Janneke de Bijl, Dusty Mixedfeelings en Haal het doek maar op. Daarnaast vinden er ook verschillende interviews met artiesten plaats over de voorstellingen die dit seizoen in Theater aan de Schie te zien zijn. De presentatie is in handen van Viggo Waas. 

Kinderparade
Het programma op zondag 15 september is speciaal voor kinderen samengesteld. Kinderen kunnen samen met Klieder & Klodder lekker knutselen en geschminkt worden en er is een circusspeelplaats in de foyer onder leiding van Circus Hannes & Co. Opera aan de Schie verzorgt een speciaal kinderlunchconcert en er wordt voorgelezen door de voorleesbrigade van Bibliotheek Schiedam. Ook is het mogelijk om met directeur Rob Roos in gesprek te gaan over theaterseizoen 2019-2020. 

Diverse acties en activiteiten
Op zaterdag opent theaterdirecteur Rob Roos een fototentoonstelling. Bezoekers konden voor de zomer hun favoriete voorstellingsfoto uit de brochure hiervoor nomineren. Lokale organisaties en restaurateurs zijn vertegenwoordigd op de informatiemarkt in de foyer. In de foyer is een wijnproeverij, een kinder zweefmolen, Circus Hannes met de circusspeelplaats, informatiestands van culturele instellingen en er is popcorn en er zijn suikerspinnen. Alle medewerkers van het theater zijn aanwezig voor informatie en tips. Je kunt tijdens de Parade aan de Schie ook direct reserveren voor voorstellingen: een aantal voorstellingen is alleen tijdens Parade aan de Schie met 10% korting. 

Het volledige programma van Parade aan de Schie staat op de website van Theater aan de Schie, www.theateraandeschie.nl

Hier kun je ons eerdere interview met Rob Roos lezen onder meer over de unieke garantie die het theater biedt.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker