De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Theater aan de Schie neemt deel aan Open Locatiedag 2020

Donderdag theater online te bezichtigen

Donderdag theater online te bezichtigen

SCHIEDAM - Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Theater aan de Schie biedt meer dan alleen voorstellingen. Het theater is ook dé plek voor allerlei evenementen. Benieuwd naar Theater aan de Schie als evenementenlocatie? Donderdag 14 mei 2020 is een digitale bezichtiging mogelijk tijdens de Open Locatiedag 2020 van Locaties.nl.

Donderdag 14 mei aanstaande vindt de Open Locatiedag van Locaties.nl plaats. Het is dé manier om vanaf uw (thuis)werkplek de mooiste evenementenlocaties te bekijken. Deze digitale bezichtiging bespaart u tijd, reiskosten én u krijgt de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Theater aan de Schie doet mee aan deze Open Locatiedag. Theater aan de Schie is dé locatie voor uw evenement.

Van bedrijfsfeesten, recepties en congressen tot muziekfestivals, schoolvoorstellingen en multiculturele activiteiten. Het kan allemaal in het theater. Wilt u op een makkelijke en verantwoorde manier Theater aan de Schie bezichtigen? Kijk donderdag 14 mei live mee met een online rondleiding. De rondleidingen vinden plaats om 12.00, 12.45, 13.30 en 14.15 uur. De livestream is te vinden via https://bit.ly/open-locatiedag.

(infotorial)

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker