De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Dorpswandeling Kethel afgelast

Dorpswandeling Kethel afgelast

SCHIEDAM - De laatste wandeling van het seizoen van de Historische Vereniging Schiedam is afgelast in verband met de aangescherpte coronamaatregelen. De wandeling die aanstaande zondag op het programma stond, was de historische dorpswandeling door Kethel.

"Wij zouden aanstaande zondag 18 oktober onze laatste historische dorpswandeling van dit seizoen lopen. Deze gaat wegens de nieuwe maatregelen niet door. Volgend jaar vanaf april gaan de Stads- en Dorpswandelingen weer van start", zo meldt Adrie Broeren-Rip van de Historische Vereniging Schiedam. 

Op de foto zie je Adrie bij de Verspeekpomp op het pleintje in Kethel tijdens de afgelopen Open Monumenten Dagen. In haar hand heeft zij een nieuw 'historisch souvenir', een pillendoosje met daarop een afbeelding van historisch Kethel (zie detailfoto; eerste foto onder). Het is te koop in het winkeltje tegenover de Verspeekpomp. 

Lees ook:
Kerk met mysterie: waar is het altaar? ()
Winkel Historische Vereniging weer open ()
St. Jacobus Polderwandeling ()
Historisch wandelen in september ()
Foto-expositie over Kethel ()

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker