De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Als goed doel een gezinshuis in Schiedam

Drie films op Filmdag Lions Club

Drie films op Filmdag Lions Club

SCHIEDAM - Op zondag 1 maart aanstaande houdt Lions Club Schiedam te Riviere voor het zesde achtereenvolgende jaar een filmdag in het Wennekerpand om geld in te zamelen voor een goed doel. Vorig jaar was de opbrengst zo'n vijfduizend euro voor een kinderschoenenactie voor de Stichting Net Niet Genoeg. Nu is het goede doel de herinrichting van een Schiedams gezinshuis. 

"Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan een Schiedams gezinshuis. In het huis, dat zich in Schiedam Oost  bevindt, wonen tijdelijk kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar – die soms uit de crisisopvang komen – samen met hun ouder(s) én professionele hulpverleners. Het doel van de hulp is om de gezinssituatie te ondersteunen, zodat het contact tussen ouder en jongere verbetert en thuis wonen weer mogelijk wordt. Een veilige en prettige omgeving is voor deze kinderen heel belangrijk. We willen helpen met een nieuwe, vrolijke inrichting. Daar is wel geld voor nodig. De uitvoering van de gezinshuizen is in handen van Enver, welke organisatie jeugd- en opvoedhulp biedt in de regio’s Rotterdam-Rijnmond, Zuid-Holland Zuid en Midden-Holland", zo licht voorzitter Willeke Vester van deze Lions Club toe. 

De films die je kunt zien op de filmdag van de Lions Club zijn:
12.30 uur, Honeyland
15.00 uur, Parasite (film die vier Oscars kreeg)
19.00 uur, Portrait de la jeune fille en feu

De kaarten kosten vijf euro per persoon per film. Je kunt de kaarten per e-mail reserveren bij lionsteriviere@gmail.com of aan de kassa kopen in het Wennekerpand. 

Tussen de middagfilms én voorafgaand aan de avondfilm zijn in het café van het Wennekerpand hapjes, drankjes en voor avondeten een mediterraan buffet beschikbaar. Ook de opbrengst van de verkoop van hapjes en het avondeten gaat naar het goede doel. 

Hier kun je in een presentatie meer informatie zien over het filmprogramma en de horeca.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws en verenigingsnieuws uit Schiedam. Alvast dank.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker