De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

'It wasn't my idea' bij KunstWerkt

Een werktafel tussen het werk

Een werktafel tussen het werk

SCHIEDAM - Carlinda Boom, Gerrit Bruins en Mirjam van den Haspel werken op verschillende manieren, maar hebben gemeen dat hun werk niet alleen maar op een idee of concept geënt is. Bij de komende expositie van Stichting KunstWerkt 'It wasn't my idea' (IWMI) stellen ze de vraag centraal: 'Wat stuurt ons werk en beeldende kunst aan? Wanneer is dat het menselijk brein, de computer, bezieling of kunstmatige intelligentie?'
 
Gedurende vier weken staat in Ruimte in Beweging aan de Boterstraat 81 een lange werktafel tussen het werk van genoemd drietal kunstenaars Carlinda Boom (fotografie, mixed media), Gerrit Bruins (schilderen, mixed media) en Mirjam van den Haspel (schilderen). "Kom kijken, schuif aan en denk mee", is de oproep van de Stichting KunstWerkt. 
 
Opening: zondag 21 april om 15.30 uur
Finnisage: zondag 19 mei om 15.30 uur
 
Gelinkte sessies:
Zaterdag 4 mei om 14.30 uur  
Met behulp van speciale IWMI-kunstkaarten wordt de centrale vraag verkend en worden individuele invalshoeken gedeeld en geordend. Geleidelijk ontdekken de deelnemers hoe ze zich tot de vraag, de kaarten en tot elkaar verhouden. 
 
Zaterdag 11 mei om 14.30 uur.
High tea: een middag waar er thee met taart op tafel staat in de tentoonstellingsruimte. "Er is veel te doen vandaag in Schiedam. Combineer een bezoek aan onze expositie en high tea met bijvoorbeeld een bezoek aan het Stedelijk Museum Schiedam (Rothko, Cobra) of de Kethelfactory die 11 en 12 mei rondom hun tentoonstelling ‘STIL’ een distillatieprogramma organiseert", schrijft Stichting KunstWerkt. 

Voor de sessies en high tea aanmelden bij gerrit.bruins@gmail.com

Openingstijden vrijdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur.
 

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het culturele nieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker