De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Er zit krimp in carnavalsoptocht

Er zit krimp in carnavalsoptocht

SCHIEDAM - Bij de gemeente is door carnavalsvereniging de Rietzeilers een aanvraag ingediend voor een vergunning voor een carnavalsoptocht. Deze 'Sleuteltocht Rietzeilers' door het centrum van Schiedam staat gepland op zaterdag 22 februari 2020 van 12:00 uur tot 16:00 uur. 

Door het centrum van Schiedam wordt een carnavalsoptocht gehouden met als einddoel de sleuteloverdracht van de burgemeester aan Prins Carnaval. De optocht bestaat uit 1 auto en 2 blaaskapellen alsook loopgroepen. (Vorig jaar bestond de optocht uit 5 wagens en 3 blaaskapellen.)

Vanaf 8 januari 2020 ligt een afschrift van de aanvraag, gedurende twee weken ter inzage bij het Klant Contact Centrum (Omgevingsloket), Stadserf 1 te Schiedam (alleen op afspraak).
Tijdens de genoemde periode kunnen belanghebbenden over de aanvraag hun zienswijze naar voren brengen. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de burgemeester van Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA Schiedam, onder vermelding van Sleuteltocht Rietzeilers.

Foto: de sleuteloverdracht in 2017 (foto door Gert Struijs)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: