De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Suikerzoet van 14 tot en met 17 november

Filmfestival beleeft derde lustrum

Filmfestival beleeft derde lustrum

SCHIEDAM - Dit jaar viert het Suikerzoet Filmfestival zijn vijftiende jaar. Het wordt gehouden van donderdag 14 tot en met zondag 17 november 2019. De afgelopen editie, in november 2018, telde 10.500 bezoeken (net iets meer dan vorig jaar). 

Het festival is gratis toegankelijk, maar voor de organisatie ervan worden uiteraard kosten gemaakt. Deze zijn op te brengen dankzij sponsors en dankzij de collectes na afloop van de film en de donaties van Suikerzoet Vrienden. De collectes en donaties hebben in 2018 ruim tienduizend euro opgeleverd. "We zijn erg blij met deze giften, zo kunnen we Suikerzoet een gratis festival houden", aldus de organisatie. 

Uit een enquête onder de bezoekers blijkt dat 98% van de bezoekers het festival als goed of zelfs fantastisch beoordeelt. Daarmee is de publiekswaardering ook na 14 edities onverminderd hoog gebleven. 46% van de bezoekers komt van buiten Schiedam.

Aanstaande donderdag wordt een bijeenkomst voor (potentiële) sponsors gehouden in molen De Palmboom. Informatie bij antongerla@hotmail.com

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: