De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Fluisterboot gaat weer zes dagen varen

Fluisterboot gaat weer zes dagen varen

SCHIEDAM - Na een voorzichtige start dit seizoen met een beperkt aanbod op 2 juli 2020, breidt Rondvaarten Schiedam het vaarschema van de fluisterboten uit, zo heeft de Stichting Rondvaarten Schiedam vandaag laten weten. Vanaf dinsdag 4 augustus aanstaande wordt er weer alle dagen gevaren, behalve op de maandag.

De fluisterboten zijn aangepast volgens de RIVM richtlijnen. Het aantal zitplaatsen is teruggebracht van 50 naar 20 zitplaatsen, zodat de 1,5 meter kan worden gewaarborgd. "Rondvaarten Schiedam is verheugd dat deze maatregelen goed worden nageleefd zodat passagiers weer onbezorgd van de stad kunnen genieten", aldus de stichting. 

In verband met de veiligheid van de schippers en de gidsen kunnen alleen personen meevaren die zelfstandig aan boord kunnen komen. Zij kunnen helaas niet aan boord worden geholpen in verband met de anderhalve-meter-afstandsregel, zo meldt de stichting. 

De fluisterboten vertrekken vanaf de Vismarkt om 13.30 uur en 15.00 uur. Toegangsbewijzen zijn te koop op www.rondvaartenschiedam.nl of aan de kassa van het I-Punt in De Waag, Lange Kerkstraat 39, Schiedam.

Meer informatie over de rondvaarten en de aangepaste regels is te vinden op www.rondvaartenschiedam.nl

Hier lees je eerdere artikelen over varen in de binnenstad van Schiedam:
Noordvestgracht moet doorvaarbaar worden ()

Met paddle, sloep of boot door de havens ()

Vanaf 2 juli vaart de fluisterboot ()

Fluisterboot ligt weer in het water ()

Fluisterboot nog niet in de vaart ()

Foto: een fluisterboot op de Korte Haven met gids Will van Wijk 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker