De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Foodtruck Festival in park is gestart

Foodtruck Festival in park is gestart

SCHIEDAM - Vorig jaar was er voor de eerste keer een foodtruckfestval in het Prinses Beatrixpark. De tweede editie van Toost Foodtruck Festival vindt in het park plaats van donderdag 30 mei 2019 tot en met zondag 2 juni 2019. Er zijn vijftien foodtrucks. Ook is er een kinderplein.

Het Toost Foodtruck Festival in het Prinses Beatrixpark is op 30 mei 2019 van 12.00 uur tot 23.00 uur, op 31 mei 2019 van 12.00 uur tot 23.00 uur, op 1 juni 2019 van 12.00 uur tot 23.00 uur en op 2 juni 2019 van 13.00 uur tot 21.00 uur. 

Toost Foodtruck Festival wordt omschreven als een intiem familie-evenement waarbij eten centraal staat. "Er wordt gekookt vanuit busjes, caravans, campers, bakfietsen en brommers. Daarnaast biedt Toost Foodtruck Festival verschillende andere activiteiten. Zo zijn er optredens vanuit een podiumwagen die in stijl van de jaren 60 is ingericht en wordt er veel georganiseerd voor kinderen. De muziek dient slechts als achtergrondmuziek en zal dan ook licht uitversterkt worden. De aandacht moet gaan naar het gezamenlijk eten en drinken."

Jan Willem de Boer van JW TV sprak gisteren met een van de organisatoren, welke reportage je kunt zien onder deze link.

Van de editie die in 2018 plaatshad was Jan Willem de Boer van JW TV bij de start, op vrijdag 1 juni, aanwezig. Hij sprak toen ook met de organisatie (zie onder deze link en deze link).

Foto: om 12.15 uur vanmorgen waren er nog weinig festivalgangers te bekennen in het park, wat wil je met dat miezerige weer, maar de vooruitzichten zijn goed, vanmiddag trekt de regen weg en breekt de zon door (foto door Raymond Aardenhout)

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je goed op de hoogte van het horeca- en evenementennieuws uit Schiedam. Alvast dank. 

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: