De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Hoogtepunten uit Matthäus Passion

Hoogtepunten uit Matthäus Passion

SCHIEDAM - Aanstaande zaterdagmiddag 20 april om drie uur kun je in de Grote- of Sint Janskerk in Schiedam op laagdrempelige manier genieten van muziek uit de Matthäus Passion.

Aanvang 15.00 uur vindt er een zogenoemd inloopconcert plaats in de Grote- of Sint Janskerk in Schiedam. Het Schiedams Bachkoor zingt dan onder leiding van Bas van Houte hoogtepunten uit de Matthäus Passion. De toegang is gratis.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het muzieknieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker