De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Pauwer Flauwer begint in Schiedam

Jaren 60 en 70 op 34e Sunday in the City

Jaren 60 en 70 op 34e Sunday in the City

SCHIEDAM - Onze stad krijgt een muzikale primeur met het optreden van de Pauwer Flauwer sixties tour. De groep is een initiatief van enkele bekende Nederlandse muzikanten. Tijdens 'Sunday in the City indoor' op zondag 2 februari aanstaande geven zij hun eerste optreden.

"Kom kijken, doe mee ... en kom in beeld bij onze aankomende videoclip", zo kondigt de nieuwe groep aan. Tijdens deze try out in Schiedam worden video-opnames gemaakt voor de groep. "Liefde, vrijheid en muziek is kenmerkend voor de jaren zestig (the sixties) en inspireerde Jan Dumee (voormalig gitarist in Neerlands roemruchte Focus) en Edwin Beekmans (toetsenist Guus Meeuwis / Vrienden van Amstel en vele anderen) om een ode te brengen aan die roemrijke periode."

Ze brengen hun gevoel over de (eind) jaren zestig onder de naam: Pauwer Flauwer op het podium. "Herkenbare, vette, jaren zestig rock met een geheel eigen saus gebracht door musici met passie", zo omschrijven zij hun Flower Power muziek. 

Tijdens deze editie van Sunday in te City krijg je niet alleen muziek uit de zestiger jaren voorgeschoteld, maar ook uit het decennium erna. De groep CoverLover brengt nummers uit the seventies ten gehore. Tussen de optredens van Pauwer Flauwer treedt het duo CoverLover op. 

Het is al weer de 34ste editie van Sunday in the City. Elke eerste zondag van de maand is het de ontmoetingsplaats voor alle muziekliefhebbers uit de regio. De komende Sunday in the City vindt op zondag 2 februari plaats binnen bij Zaal Beatrix, Lange Kerkstraat 70, Schiedam. De toegang en de geserveerde hapjes zijn gratis. Op zondagen is het vrij parkeren in het centrum van Schiedam.

Hier lees je ons artikel over de huidige gitarist van Focus, de Schiedammer Menno Gootjes.

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook goed op de hoogte van het muzieknieuws met betrekking tot Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker