De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Jenevermuseum annuleert GinFever

Jenevermuseum annuleert GinFever

SCHIEDAM - Het jaarlijks terugkerende festival GinFever wordt door het Jenevermuseum in Schiedam in verband met de coronacrisis afgelast. Het evenement van het Jenevermuseum zou op zaterdag 9 mei plaatsvinden in de Havenkerk in  Schiedam.

“We zijn erg teleurgesteld, vooral omdat we dit jaar gebruik konden maken van de Havenkerk als unieke locatie. Het is dan ook geen makkelijk besluit, maar de gezondheid van ons personeel, de distillateurs en bezoekers staat te allen tijde voorop", zegt Marjolein Beumer, directeur van het Jenevermuseum. 

Er wordt momenteel door het Jenevermuseum gekeken naar de mogelijkheden om een nieuwe datum voor GinFever vast te stellen en ook voor de andere festivals die het museum op de agenda heeft staan wordt gekeken of er andere data vastgesteld moeten worden. In dit eerdere artikel kun je de agenda van de diverse gedistilleerd festivals lezen zoals die tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Jenevermuseum werd bekendgemaakt.

Degenen die reeds kaarten hebben gekocht voor GinFever worden door het museum persoonlijk benaderd over het geld dat zo snel mogelijk wordt teruggestort. 
 

Foto tijdens GinFever 2019 dat in het Jenevermuseum plaatsvond

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: