De Schiedammer Online https://deschiedammer.nl/Portals/1/Logo/s-logo.png

Met concert 'African Roots' door Sint Radboud

Kleurrijk afscheid van dirigent Krijnen

Kleurrijk afscheid van dirigent Krijnen

SCHIEDAM - Het Concert aan de Schie, het jaarlijkse grootse concert door muziekvereniging Sint Radboud had dit jaar de titel 'African Roots ' en heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden in het Theater aan de Schie. Met een indrukwekkende theatershow vol Afrikaanse muziek, zang en dans nam muziekvereniging Sint Radboud zaterdagavond afscheid van dirigent Martijn Krijnen.

In een bijna uitverkocht Theater aan de Schie werd een muzikale show gebracht door koor en orkest van Sint Radboud. Ook de leerlingen uit het leerlingenorkest speelden mee. Begeleid door prachtige beelden van Afrikaanse landschappen en historische gebeurtenissen en personen werden Afrikaanse volksmuziek en door Afrika geïnspireerde nummers ten gehore gebracht. Swingend was het optreden van Oké Sene met Afrikaanse drums en dansers.

Martijn Krijnen, de muzikaal leider van Kethel's harmonieorkest, geeft na 12,5 jaar het stokje door aan zijn opvolger. Tijdens de afterparty werd Martijn Krijnen benoemd tot ere-lid van Sint Radboud.

In de foyer was Afrikaanse kunst te bewonderen in samenwerking met OpenArtExchange. 

Meer info over de muziekvereniging op www.sintradboud.nl 

Foto door Marjan Tenk

Als je onze Facebook-pagina  De Schiedammer een Like geeft, help je ons met het door ons gratis verspreiden van nieuws en blijf je ook op de hoogte van het muzieknieuws uit Schiedam. Alvast dank.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker